Поредна благотворителна инициатива на „Биовет“  – подаръци за 1200 социално слаби

В навечерието на Коледните и Новогодишни празници братята Кирил и Георги Домусчиеви реализираха третата си благотворителна инициатива – 1200 социално слаби жители на Община Разград ще получат хранителни пакети.

Инициативата е на собствениците на „Биовет“АД , се осъществява със съдействието на местната управа.

В 10.30 часа днес от закрития паркинг на стадион „Хювефарма арена“ с транспорт на Община Разград към домовете на хора в нужда потеглиха пакетите с по 9 хранителни продукта: по 1 кг. брашно, захар, ориз, боб, леща и сирене, бутилка олио, шпек салам, както и пакет кори за баница.

„Това е нашият жест, нашето внимание в навечерието на Коледа към най-уязвимата група хора в Община Разград. Постарали сме се да ги зарадваме и подпомогнем в подготовката на трапезата за светлите празници. Да се чувстват във вълшебната нощ и при посрещането на Новата година като всички останали. Като най-голям работодател се стремим да удовлетворим нуждите на хората от общината. Надявам се, че те ще оценят жеста и, както се казва, ще повлечем крак и други хора и фирми ще откликнат на нуждите на хората“, каза управителят на „Биовет“ Теменуга Газдова.

Кметът на Разград Денчо Бояджиев, който бе придружаван от всички си заместници в администрацията, благодари от свое и тяхно име за благородната инициатива хората в нужда да бъдат подкрепени за празниците. „Това е поредното чудо от „Биовет“ за тях по Коледа“, определи стореното от „Биовет“ Д. Бояджиев.

„На доброто се отвръща с добро!“, изрази надеждата си градоначалникът Новата 2022 г. да бъде в пъти по-добра от тази, която изпращаме.

/e-Razgrad/

Днес кметът издаде в аванс още една добра новина за жителите на Разград. Предстои инсталиране на ледена пързалка в центъра на града. Подробностите ще научим утре на заключителната за годината пресконференция на Денчо Бояджиев и екипа му.

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.