В навечерието на Коледа: „Биовет“ и „Лудогорец“ дариха нови 4000 пакета с храни на хора в нужда

Броени дни преди тихата и свята нощ „Биовет“ и „Лудогорец“ дариха още 4000 пакета с продукти от първа необходимост на хора в нужда от Лудогорието.

„Първия път инициативата на собствениците на фармацевтичния завод и футболния клуб Кирил и Георги Домусчиеви реализирахме през май – в пика на първата вълна на пандемията от COVID-19. Правим това втори път сега – в пика на втората вълна, с надеждата да дарим спокойствие, надежда, топлина и вяра на нашите съграждани на Коледа. Да имат и те своя празник“, каза днес управителят на „Биовет – клон Разград“ АД Теменуга Газдова. Тя благодари на екипа на „Лудогорец“ и на останалите доброволци за подготовката на дарението, защото подреждането и опаковането на 4000 пакета съвсем не е лека работа. Днешното дарение е отново на стойност 250 хиляди лева. То е и част от социалната политика на „Биовет“ и „Лудогорец“ в региона.

„Уважаеми съграждани, приемете този пакет в знак на разбиране към трудната ситуация в момента. Вярваме, че доброто един към друг ще ни сплоти и обедини и ще посрещнем това изпитание по-лесно. Весели празници! Ръководството на „Биовет“АД и ПФК “Лудогорец 1945“ АД”, е посланието върху пакетите.

Да получат дарението на стадион „Хювефарма арена“ бяха кметовете на общините в Лудогорието. Разградският градоначалник Денчо Бояджиев пръв благодари от името на жителите на общината за жеста. „Това е пореден израз на съпричастност от страна на бизнеса към най-уязвимите сред нас. В тези тежки и горчиви дни стореното от вас няма да бъде забравено“, категоричен бе Бояджиев. И пожела заедно да преминем през нечаканото изпитание, да посрещнем Новата 2021 година здрави, тя да бъде успешна за „Биовет“ и „Лудогорец“, който пък да има възможност да играе пред публика и пред препълнен стадион  в края на сезона да вдигне 10-та юбилейна шампионска титла.

Социалните служби в седемте лудогорски общини ще се погрижат още днес и в дните до Коледа дарените продукти да стигнат до хората в нужда: безработни, социално слаби, болни, пенсионери, многодетни семейства…

На церемонията присъстваха и изпълнителният директор на „Лудогорец“ Ангел Петричев и вратарят Владислав Стоянов.

/e-Razgrad/

Hits: 5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.