Започва фотоконкурсът „Моят лаещ любимец”

УЧАСТНИЦИТЕ МОЖЕ ДА СНИМАТ СВОЯ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ ИЛИ ИЛИ КУЧЕ ОТ ПРИЮТА ЗА БЕЗДОМНИ ЖИВОТНИ

Започва фотоконкурсът на тема „Моят лаещ любимец”, който се организира от Община Разград и Приюта за бездомни животни и скитащи кучета в Разград.

Творческата надпревара е част от информационната кампания „Заведи ме вкъщи”. Тя се провежда от Община Разград и Приюта за бездомни животни и скитащи кучета в Разград с подкрепата на: „Фарма тийм“, „Ветконсулт“, „Вива Вет“, сдружение „Защита на животните в Лудогорието“, както и със съдействието на Областна дирекция по безопасност на храните-Разград. Инициативите са насочени към повишаване на информираността на гражданите по отношение на законовите положения относно отглеждане на домашни любимци, както и към намаляване на популацията на безстопанствените кучета в общината.

Фотоконкурсът „Моят лаещ любимец” е за ученици на възраст от 7 до 18 години. Те могат да изпратят до 2 снимки на своето куче, а ако нямат лаещ домашен любимец, имат възможност да посетят Приюта за бездомни животни и да снимат някой от обитателите му.

Снимките трябва да се изпратят на ел.поща: shelter@sanctuary.bg между 10:00 ч. на 14.04.2022 г. и 23:59 ч. на 05.05.2022 г. Победителите ще бъдат обявени на 10 май, а най-добрите снимки ще бъдат включени в изложба.

Наградите са осигурени от организаторите и от спонсорите на фотоконкурса: „Фарма тийм” ЕООД, „Хрус-хрус”, ПФК ”Лудогорец 1945”, „Ветконсулт”, „Алфа” и „Вива Вет”.

Пълният регламент на конкурса е публикуван ТУК.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.