Кандидатите за народни представители от „Има такъв народ“ на гости в Завет

В слънчевия съботен ден петима от кандидатите за народни представители за изборите на 2 октомври от „Има такъв народ“ бяха Завет.

На фона на песните и музиката на лидера на „Има такъв народ“ Станислав Трифонов и „Ку-Ку бенд“ много и все благонастроени хора от различни възрасти спираха на пазара в общинския център пред шатрата на политическата сила с N19, получаваха предизборни материали и разговаряха свободно с кандидатите. Всички, обаче, си имаха кахъри: най-честият и най-болезненият – самотата, защото от години децата и внуците са разпилени къде ли не по света. Част от по-възрастните се стягат да отидат при тях още преди да е паднал снегът, за да изкарат зимата по-леко. С въздишка признават, че никак не им се иска да напускат Завет, ама няма накъде… Безработицата, ниските пенсии и заплати и трудно достъпното здравеопазване и тук се появиха като под индиго от предишни срещи на кандидатите за депутати от „Има такъв народ“ с хората навред из Лудогорието.

Но осезаемо се усети и надеждата, че това може да се промени само след седмица – когато с тяхна подкрепа „Има такъв народ“ получи мандат да поеме управлението на страната в следващите поне четири години.

Утре кандидатите за народни представители с N19 в бюлетината ще бъдат сред хората на популярния в целия Североизток неделен пазар в Кубрат, а в понеделник – в Исперих.

Още снимки вижте ТУК.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 16

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.