Кандидатите за народни представители от „Има такъв народ“ – на неделния пазар в Кубрат

Кандидатите за народни представители за изборите на 2 октомври от „Има такъв народ“ днес бяха сред хилядното множество на популярния в целия Североизток неделен пазар в Кубрат.

Водачката на листата Мария Господинова и подгласниците й посрещаха симпатизанти на политическата сила с N19 в бюлетината пред многоцветната шатра, раздаваха предизборни материали и разказваха за приоритетите в програмата за управление на партията. Пазарът бе огласен от песните и музиката на лидера на „Има такъв народ“ Станислав Трифонов и „Ку-Ку бенд“.

Кандидатите за народни представители поискаха подкрепа на изборите на 2 октомври , за да успеят заедно, какъвто е и слоганът на кампанията: „Сами срещу всички. Заедно с вас!“. Без изненада бяха и болежките на хората на пазара, разказвани на кандидат-депутатите: ниски доходи, заради които трудно и – нерядко неуспешно – не успяват за задържат децата при себе си, а ги виждат и чуват само в социалните мрежи. И липсата  на подкрепа от държавата към обикновените хора, които изкарват насъщния си не с кражби, а с труд от преди изгрев слънце до късно вечер.

По време на разходката си по алеите на пазара кандидатите на „Има такъв народ“ получаваха уверения, че ще имат подкрепа идната неделя с надеждата, че статуквото у нас ще се промени веднъж и завинаги. Утре кандидатите за народни представители с N19 в бюлетината ще бъдат отново сред хората в Исперих.

Още снимки вижте ТУК.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.