Силен старт за баскетболистите от глутницата на Вълците

С три убедителни победи в Елитна група „Изток“ на първенството за подрастващи стартира сезонът за разградчани, съобщиха от баксетболния клуб „Вълци-Разград“.

Момичетата до 14 години победиха безапелационно „Дунав-Русе 2016“ със 74:27 т. в Разград, след което победа постигнаха и девойките до 16 години, като надвиха същия съперник, но в среща, играна в Русе, със 78:54 т. Убедително се справиха със своя дебют в Елита и момчетата до 14 години, които бяха безкомпромисни срещу „Черно море – Тича“ в мач, игран във Варна, спечелен от разградчани с 62:32 т.

Още тази седмица предстоят нови предизвикателства.

В сряда, 25 октомври, Разград е домакин на турнир от държавното първенство за момчета до 12 години. Вълците играят в зала „Абритус“ в 9:00 ч. срещу „Светкавица“ и в 13:30 ч. срещу „Ънстопабъл“ – Добрич.

Баскетболната седмица продължава на 27 октомври в 12:30 ч. в Търговище, където ще бъде изигран втори кръг от Елитна група „Изток“ за момичета до 14 години. Вълчиците гостуват на „Светкавица“ – Търговище. В същия ден отново в Търговище своя дебют ще направят и момчетата до 16 години, които ще се изправят срещу домакините от „Светкавица“ в 9:00 ч. и „Ънстопабъл“ в 14:30 ч.

На 28 октомври Разград ще бъде домакин на втори кръг от Елитна група „Изток“ за момчета до 14 години. В 12:00 ч. нашите момчета ще приемат в първи домакински мач отбора на „Ънстопабъл“.

На 29 октомври дебютират и юношите до 17 години, които играят в Шумен срещу „Шумен“ в 9:00 ч. и в 15:15 ч. срещу „Черно море – Тича“.

“Каним всеки да посети мачовете ни и да се наслади на играта на децата, които достойно представят Разград. Благодарим за подкрепата на всички приятели, родители, на дарителите и на “Амета” с тяхната марка “Лудогорско пиле”, които правят възможно участието на над 100 деца в първенствата на най-високо ниво”, споделят от клуба.

/e-Razgrad/

Hits: 47

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.