Приемът за безплатното ИТ обучение за ученици в Разград се удължава до 12 октомври

УЧЕНИЦИ ОТ 8-11 КЛАС МОГАТ ДА КАНДИДАТСТВАТ ЗА ПРОГРАМАТА „РАЗРАБОТКА НА ИГРИ“ И ДА СЕ ПОДГОТВЯТ ЗА ПРОФЕСИИТЕ НА БЪДЕЩЕТО

Училищна „Телерик Академия“ – най-мащабната безплатна ИТ инициатива за ученици, ще приема кандидатури на ученици в 8-11 клас за обучението си по разработка на игри в Разград до 12 октомври. Участието в ИТ програмата е безплатно, а кандидатстването за нея става през сайта на Училищна „Телерик Академия“.

В школата по „Разработка на игри“ за 8-11 клас, учениците ще се научават да програмират, докато създават компютърни игри.

Обучениeтo ще се провежда в рамките на 72 часа през учебната година, започвайки от края на октомври, а форматът му (онлайн или присъствен) ще бъде съобразен с препоръките на здравните органи. Програмата в Разград се реализира в сътрудничество с НПТГ „Шандор Петьофи“ и с подкрепата на Фондация „Америка за България“.

Процесът на кандидатстване става онлайн през сайта на Училищна „Телерик Академия“ и включва попълване на форма за кандидатстване, както и приемен тест до 12 октомври.

Повече информация за програмите може да бъде намерена на сайта на Училищна „Телерик Академия“.

/e-Razgrad/

Hits: 13

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.