Наградиха победителите във фотоконкурса „Моето различно щуро лято”

Зам.-кметът на Разград Хабибе Расим връчи грамотите и наградите на победителите във фотоконкурса „Моето различно щуро лято”, поздрави тях и всички млади фотографи, участвали в творческата надпревара, техните родители и организаторите на конкурса – Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Разград.

Конкурсът се провежда за трета поредна година, сега се включиха 133 момичета и момчета с 221 снимки и 44 фоторазказа. Децата са от 25 населени места от цялата страна, уточняват от пресслужбата на Община Разград. Церемонията по награждаването се проведе в стъклената зала на Художествената галерия „Проф. Илия Петров” в Световния ден на усмивката.

Зам.-кметът Хабибе Расим изрази възхищение от фотографиите, в които са представени цветовете на лятото. Поздрави и организаторите за възможността, която дават на малките фотографи да творят и да ангажират свободното си време с приятни занимания.

Секретарят на МКБППМН Диана Господинова обясни, че целта на конкурса е учениците да имат творческа позитивна работа през ваканционните дни, а по този начин да си намерят хоби или призвание.

Победителите получиха грамоти и пликове с финансови стимули, тези от тях, които не са от Разград, ще си получат наградите допълнително.

Имената на всички отличени може да видите ТУК.

/e-Razgrad/

Hits: 13

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.