„Лудогорец“ победи „Ботев“ (Враца) за полувреме

„Лудогорец“ без напрежение с 3:1 „Ботев“ –  Враца и ще влезе с настроение в срещата с „Цървена звезда“ от Лига Европа.

И в тази среща разградчани бяха ръководени от помощник-треньора Станислав Генчев. Извън състава заради травми останаха двете звезди на „Лудогорец“ – Десподов и Недялков, но те вероятно ще са готови за мача с „Цървена звезда“ в четвъртък.

Срещата започна изключително динамично, като още в 3-та минута Елвис Ману отправи страхотен удар от 15-на метра, който бе спасен от вратаря Красимир Костов.

В 9-та минута Сисиньо получи топката на десния фланг и подаде към Текпетей, който напредна и с плътен удар по земя от границата на наказателното поле направи 1:0.

Врачани изравниха в 18-та минута, след като при центриране топката се удари в гърба на защитника на домакините Оливие Вердон и отскочи към Матеус. Съименникът на великия германец веднага я насочи във вратата на „орлите“ с техничен удар – 1:1.

В 36-та минута логичното все пак се случи и Сотириу изведе „Лудогорец“ напред. Кипърецът се разписа след атака, преминала през Каули и Клод Гонсалвеш.

След по-малко от 120 секунди Сотириу бе изведен през центъра  на терена от Текпетей, след което нападателя нахлу в наказателното поле и от около 15 метра прати неспасяемо топката в мрежата на гостите – 3:1.

През второто полувреме „Лудогорец“ установи контрол върху топката, като очевидно целта на Генчев бе да не допусне и минимални шансове на гостите да намалят резултата.

/e-Razgrad/

Снимка: ludogorets.com

Hits: 7

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.