„Лудогорец“ загуби две точки

„Лудогорец“ и „Ботев“ – Пловдив завършиха 2:2 в Разград, като по този начин Орлите загубиха две точки в борбата за титлата.

В 4-та минута домакините получиха дузпа за нарушение срещу Бърнард Текпетей. След разглеждане на ситуацията с ВАР тя бе отменена заради много тънка засада на ганаеца. Домакините бяха доста по-активният тим през първата част, като вратарят на гостите Даниел Кайзер спаси удари на Кайо Видял, Хайстер и Руан.
В 40-та минута пред вратата на „Ботев“ стана горещо. Първо Хайстер стреля, Кайзер изби, но право на крака на Фон Витри. Той не уцели очертанията и топката се озова в Кайо Видал, който бе фаулиран – дузпа. Зад топката застана Оливие Вердон, който изведе разградчани напред.
„Ботев“ изравни в 57-та минута с гол на Ивелин Попов. Последва добро спасяване на Симон Слуга след удар на излезлия сам срещу него Бароан.
В 83-та минута гостите стигнаха до обрат след гол на Красиан Колев. Лудогорец изравни в 99-та минута. Точен бе Якуб Пьотровски, който с глава отбеляза след центриране от корнер на Аслак Фон Витри.
/e-Razgrad/
Снимка: Ludogorets.com

Hits: 19

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.