Жители на Разград споделиха с Галина Георгиева, че чакат обещаното асфалтиране 40 години

Две срещи проведе вчера кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ Галина Георгиева с жители на общината.

Първата беше на ул.“Дончо Сумпаров“ в Разград, където хората казаха, че винаги им обещават асфалтиране, но това така и не се случва. Другият проблем е, че когато уличното осветление се развали, никой не отива да го ремонтира и така тази доста голяма улица с много къщи и живущи през голямата си част тъне в тъмнина.

В с. Благоево досегашния кмет Белчо Белчев направи отчет на всичко, което е постигнал. „По-добър кмет не сме имали“, коментираха жителите. Пред тях Галина Георгиева постави основните проблеми, които възнамерява да реши, ако бъде подкрепена с номер 7 в изборната бюлетина. Хората питаха как да върнат младите в Разград, а Георгиева коментира, че докато ГЕРБ управляваха общината, всички пенсионери са били освободени и са назначени млади хора на тяхното място. Но в момента пенсионери отново са върнати на работа. „Нали разбирате, че това демотивира младите и те просто си тръгват от града“, каза Георгиева.

Тя говори за общинско субсидиране на някои нерешени проблеми – денонощната аптека и транспорта, от който жителите във всички населени места се оплакват.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Hits: 50

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.