„Демократична България”: Изоставената сграда на МВР- детски и младежки център

Недостроената сграда на МВР,  която се извисява  като паметник на безвремието в центъра на Разград е опасна за хората, алармират от „Демократична България“.

След 30 години сградата е в тотална разруха и няма никаква идея за нейното оползотворяване. Безхаберието на общинските ръководства по отношение на общинска собственост според десните в Разград е повече от тревожно, а вече става и опасно.

В акцентите от своята управленска програма кандидатът за кмет на „Демократична България“ Мирослав Грънчаров изоставената сграда намира своето предназначение като Хай –тек център за детски и младежки  дейности. Според него централното и местоположение ще даде допълнителен тласък за развитие на детските и младежки клубове, школи и кръжоци.

В многофункционалните зали и споделени пространства ще има подходящи условия за работа с деца и млади таланти от всички видове дейности. Тяхното позициониране в една обща сграда ще е от особено предимство, тъй като в момента те са разпръснати и страдат от липса на пространство и зали, изградени по съвременни условия за работа и безопасност

С помощта на новите технологии според кандидата Мирослав Грънчаров там ще бъде създадена  хай-тек среда за развитие на  STEAM  дейностите,  лего роботиката и  ученическите школи за програмиране . Добрата среда, съвременните условия за развитието на талантите на Разград е една от мерките на „Демократична България“ за спиране на миграцията към други градове и създаване на устойчива и уютна градска среда.“ Децата на Разград имат право на среда от ХХІ век и ние като хора, които милеят и обичат своя град, сме длъжни да я им осигурим. Има множество възможности за финансиране както през програми на ЕС, така и през Фонда за устойчиво градско развитие това да се случи. Ние имаме идеята и знаем решението за нейната реализация, това е Бъдещето за Разград!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 11

3 Replies to “„Демократична България”: Изоставената сграда на МВР- детски и младежки център”

  1. Интересна идея, но се опасявам че зад нея стоят корпоративни интереси на олигарха Иво Прокопиев. Както е и с всички действия на Демократична България.

  2. Поредните кухи обещания. Тия ще обещаят всичко само за да се докопат до властта

  3. Демократична България много знаят да говорят, но малко могат да направят всъщност, дори нищо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.