Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов лично подкрепи кандидатурата на д-р Валентин Василев за втори кметски мандат в Разград

Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов лично подкрепи кандидатурата на д-р Валентин Василев за кмет на Разград.

Това стана на предизборна среща в зала „Арена Шумен“, където бяха представени кандидатите за кметове на пет областни града от Североизточна България: Разград – д-р Валентин Василев, Шумен – Любомир Христов, Търговище – д-р Дарин Димитров, Силистра –  д-р Юлиян Найденов и Добрич – Надежда Петкова .

След това към тях се присъединиха и кандидатите на ГЕРБ за кметове на общини в тези области.

В словото си д-р Валентин Василев благодари на лидера на партията Б. Борисов за доверието и възможността да води втори път отбора най-силната и най-голямата партия в Разград към изборна победа.

„Колкото ставахме по-силни през последните четири години, толкова по-силно ставаше напрежението срещу нас. Но и сега ще ги бием на изборите. Защото имам смелостта и гордостта да заставам пред хората и да показвам това, което сме правили: капка по капка, стъпка по стъпка, обект по обект. Ще продължим това и през следващите четири години“, врече се д-р В. Василев.

От трибуната лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви пред кандидатите за кметове в препълнената зала с членове и симпатизанти на партията от Североизточна България: „Мобилизирайте се! Има смисъл да се събираме, да ни има, само ако правим добро за хората, без те да бъдат делени по етнически и партиен признак. Така, както го правим ние в правителството – помагаме на всички в нужда, защото в българските села и градове, в българските общини, живеят хората, гражданите на България. А те за нас, за ГЕРБ, за най-важни.“

„Разрешено ви е до края на предизборната кампания да се карате, да се разправяте с  противниците си с всички демократични и позволени от закона средства и начини. И най-вече – да показвате какво сме сторили. Има предостатъчно за показване – пътища, болници, детски градини, спортни зали, нови заводи и какво ли още не.

Това да деня на изборите. Минат ли изборите – християни, мюсюлмани, хора от различни партии, във всяко село или махала живеят български граждани. И ние сме длъжни да се грижим за всички. Както сме го правили досега“, категоричен бе Б. Борисов.

Вицепремиерът Томислав Дончев заръча на кандидат кметовете да се борят за подкрепата на гражданите не само преди изборите, но и в първия ден след това. „Защото може да имаш бюджет, екип, съветници, но без подкрепата на хората не можеш да направиш нищо.”

И ги помоли: „Не е нужно никого да убивате, разбивате или мачкате. Достатъчно е да победите. Да бъдете добри, по-добри, а не по-малко лоши.“

„Всяко нещо, което ще правите – пътища, болници или спортни зали, има за цел хората да живеят по-добре заедно“, посочи основната цел на управлението на ГЕРБ Томислав Дончев.

Свое послание към кандидатите на ГЕРБ за кметове и общински съветници имаше и областният управител на Разград Гюнай Хюсмен. В емоционално си слово той разказа за своя опит в политиката, довел го до извода, че: „Дошло е време да бъдем единни по национален, а не по етнически признак.“

“В Разградска област хората усещат, хората знаят, че премиерът, че правителството, че ГЕРБ работят за тях. И сега сме длъжни да похлопаме на всяка врата за тяхната подкрепа. Ще го направим за успеха на 27 октомври“, обеща Гюнай Хюсмен.

За доброто настроение на всички в залата грижата имаше Капанският ансамбъл.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.