Плакет за кмета Денчо Бояджиев от седемкратния световен шампион по борба за ветерани Ремзи Осман

Кметът Денчо Бояджиев получи днес плакет за принос в развитието на лудогорската борба, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

Връчи му го седемкратният световен шампион по борба за ветерани Ремзи Осман, който е и изпълнителен директор на СКБ “Лютфи Ахмедов“. Плакетът се връчва по повод 25-то издание на турнира по борба за момчета „Лютфи Ахмедов“, което се проведе в Разград на 1 октомври. В надпреварата, в която участваха състезатели от 4 държави, се организира от СКБ “Лютфи Ахмедов“ с подкрепа от Община Разград.

Кметът Денчо Бояджиев благодари за признанието и поздрави Ремзи Осман, както за усилията, които полага за развитието на спорта борба в Разград, така и за неговия личен успех, постигнат няколко дни след турнира – спечелването на седма световна титла по борба за ветерани.

Денчо Бояджиев и Ремзи Осман разговаряха за силния дух, който спортът изгражда, за качествата, които възпитава у младите хора и които са важни за израстването им като личности, обсъдиха и развитието на спорта борба в Разград.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.