Награди и концерт за най-красивите градини и балкони

За 12-ти път с концерт и награди ще завърши конкурсът „Да на красотата“, който се организира от Община Разград и Федерацията на жените, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

90 участници – 60 в областния град и 30 в по-малките населени места в общината, се включиха в тазгодишното издание на конкурса. Жури с председател зам.-кметът Добрин Добрев и членове: Любка Стоянова, Добринка Монева Цветанка Маринова от Федерацията на жените и Диана Димитрова – главен експерт в отдел „Опазване на околната следа“ в Общината обходи адресите и определи победителите в различните категории. Те ще получат наградите си на Благотворителен концерт, посветен на Деня на християнското семейство и организиран от Федерацията на жените. Концертът ще се проведе на 16 ноември от 18,00 ч. в залата на читалище “Развитие“ 1869“.

Най-красиви са дворовете на Албена Станева, бул. „Княз Борис“ №28, Павлета Якимова, ул. „Бабуна“ №12 и  Никола Иванов, ул. „Владимир Василевич“ №3. А най-красиви балконите на Севдалина Цонева, ул.„Свети Климент“ №104, вх.“В“, ап.12. и на Татяна Неделчева, ул. „Жеравна“ №26.

Пълния списък на отличените и още снимки може да видите ТУК и ТУК.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.