Плакет за кмета за заслуги в развитието на клуба по борба

Изпълнителният директор на Спортния клуб по борба “Лютви Ахмедов“ Ремзи Реджеб връчи на кмета на Разград Денчо Бояджиев плакет за заслуги в развитието на клуба по борба, съобщиха от пресцентъра на мастната администрация.

Призът се връчва след провеждането на 23-то издание на международния турнир по борба „Лютви Ахмедов“. Ремзи Реджеб разказа на Денчо Бояджиев, че въпреки усложнената епидемична обстановка за участие в състезанието са пристигнали представители на борчески клубове от Испания и Турция, както и от цяла България. Турнирът е за момчета, момичета, кадети и кадетки. Той е проведен при спазване на противоепидемичните условия, без публика, само в присъствието на състезателите и техните треньори. Пристигнал е и Шукри Лютфиев – синът на световния шампион Лютви Ахмедов. Златния пояс е спечелен от представител на разградския клуб – Хамди Басри.

Кметът Бояджиев благодари за приза и пожела още по-големи успехи на борците от Разград и достойно представяне на състезанията по света и у нас, като увери, че те имат подкрепата на Община Разград.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.