Клуб „Дръзки“ открива сезона с благотворително състезание по стрелба

Спортният клуб по стрелба „Дръзки“ в Разград с председател д-р Методи Ботровлиев открива сезона с благотворително състезание, съобщи Хубан Соколов.

Надпреварата с динамична стрелба с пистолет ще е на 24 март на стрелбището на клуба край пътя Разград-Шумен преди село Ушинци. Всички събрани средства ще бъдат предоставени за лечението на двама разградчани: Пламен Кулов и Ангел Героев.

Състезанието ще бъде от първо ниво, като оръжията, които могат да бъдат използвани, са пистолети, револвери и карабини с калибър 9 мм. Участието е свободно, единственото условие е състезателите  да разполагат със законно придобито късо нарезно оръжие и карабини с калибър 9х19. Желаещите да се включат могат да се запишат на място, началният час на състезанието е от 10.30 ч.

За тези, които не успеят да вземат участие в надпреварата на 24 март, ще има втора възможност на 7 април – на състезанието MAD FOREST Handgun&PCC LIII. То ще е на дванадесет сцени, трето ниво, и в него могат да участват само картотекирани състезатели към БФДС. Ще се обстрелват над 100 хартиени и метални мишени.

А за любителите на гладкоцевното оръжие на 21 април за поредна година клубът ще бъде домакин на държавното първенство по динамична стрелба с гладкоцевно оръжие. Участие са заявили вече състезатели както от страната, така и от чужбина. И там надпреварата ще е от дванадесет сцени, като ще се обстрелват хартиени и метални мишени, и панички.

/e-Razgrad/

Hits: 46

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.