Иво Мирчев към Антоанета Цонева: В Разград енергията за промяна е много силна

КОАЛИЦИЯ „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА – ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!“ ИСКА УПРАВЛЕНСКИ МАНДАТ, ЗА ДА  ОСИГУРИ НА   БЪЛГАРИТЕ НОРМАЛЕН ЕВРОПЕЙСКИ ЖИВОТ

„Дойдох в Разград в началото на новата предизборна кампания, за да направя отчет пред избирателите си за свършеното от мен в 48-то Народно събрание.  В Разград съм и за  да уверя  всички, които искат България най-после да стане нормална европейска  държава, че Антоанета Цонева е кандидатът, който  в най-голяма степен ще работи и гласува такива закони, които ще помогнат това да се случи.“ Това обяви Ивайло Мирчев, депутат от Разград в 48-то НС,  в деня, когато  коалицията „Продължаваме промяната –  Демократична България“ отвори предизборния си офис в центъра на града срещу Търговския дом.

Двамата лидери на „Демократична България“ – Антоанета Цонева и Ивайло Мирчев с предизборния щаб на коалицията
Двамата лидери на „Демократична България“ – Антоанета Цонева и Ивайло Мирчев с предизборния щаб на коалицията

„У дома и стените помагат. Затова на тези избори Тони е начело на листата в родния   Разград, а аз съм водач в моя роден Добрич“, обясни Мирчев.

Той сподели, че по време на кампанията за изборите на втори октомври е усетил огромна енергия за промяна в Разград. Десницата  спечели депутатско място, защото  хиляди хора  с доверието си заявиха несломимо желание България да излезе от застоя,  да започне да се модернизира и да тръгне напред.

Мирчев пожела на Антоанета Цонева не само да повтори изборния успех, а да увеличи политическото доверие сред избирателите.

„На изборите на втори април се явяваме обединени в коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“. Това е много повече от обединение на две в едно. Това е заявка за това, че хилядите млади, европейски ориентирани хора, сме заедно, за да поемем управлението на държавата и да я сложим на релсите на съвременния модерен свят. Ние ще спечелим мандат в Разград и мнозинство в следващия парламент, не просто защото имаме повече проценти от другите, а защото сме носители на  енергията и устрема на българите към прогрес и развитие“, коментира Антоанета Цонева.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Hits: 58

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.