Отчет на народния представител Ивайло Мирчев за работата му в 48-то НС

Като Ваш народен представител съм длъжен да Ви дам отчет за своята дейност в 48-то НС. То продължи 3 месеца, за които аз:

  • Бях съвносител на 19 законопроекта, между които: За поемането от държавата на оперативното управление на „Лукойл“ и други търговци, които оперират с критична за държавата инфраструктура; За установяване механизъм за контрол върху главния прокурор; Слагане край на порочните практики при възлагането на обществени поръчки; Подобряване защитата на жертви на домашно насилие.
  • Бях съвносител на 4 проекта за решения, между които за създаване на временна комисия, която да установи фактите за поемането на пълния контрол върху Пловдивския панаир от Георги Гергов.
  • Зададох 84 въпроса към министри по време на парламентарния контрол.
  • Изпратих 15 писма до различни министерства, агенции, общини и други институции с искане за информация с висок обществен интерес.
  • Бях член на 2 парламентарни комисии, като в комисията по енергетика заемах поста заместник-председател.
  • Проведох десетки срещи с избиратели от Разград и цялата страна.

Пълният отчет можете да намерите ТУК:

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Hits: 63

One Reply to “Отчет на народния представител Ивайло Мирчев за работата му в 48-то НС”

  1. БРАВО !ЗА ПРЪВ ПЪТ НЯКОЙ ДЕПУТАТ ДА СЕ ОТЧЕТЕ И ДОКАЖЕ ЗА КАКВО СМЕ ГО ПРАТИЛИ ТАМ.СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ БЕ ЗА КРАТКО ВРЕМЕ.ТАКИВА КАТО ВАС СА НАДЕЖДАТА ЗА ПРОСПЕРИТЕТ НА БЪЛГАРИЯ И РЕГИОНА НИ.БЪДЕТЕ ЖИВ И ЗДРАВ И ВСЕ ТАКА БЕЗКОМПРОМИСЕН КЪМ БЕЗОБРАЗИЯТА,КОИТО СЕ ВЪРШАТ В СТРАНАТА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.