Георги Димитров – Нерон – кандидатът на патриотите за кмет на Разград

За някои изненадващо, но за познавачите на политическия живот у нас и в частност – в Разград, съвсем закономерно кандидатурата за кмет на Разград на патриотите се оказа популярният навред в страната Георги Димитров – собственик на охранителната фирма „Нерон“.

При това, номинацията направи лично лидерът на Националния фронт за свободна България Валери Симеонов още на 10 септември.

70-годишният войн и пазител на частно, общинско и държавно имущество не само тук, но и в различни други места в България, има стройна програма за управление, която първо представи на среща пред съмишленици, заедно с областния председател на НФСБ Димитър Димитров, и за която разказва на предизборните си срещи в квартали на града и села в общината.

Основният акцент в нея е това, че отношението към хората ще бъде еднакво – той не ги дели по етнос, а на добри и лоши. Те, гражданите на Разград, трябва имат работни места. Затова тук ще бъдат привличани инвеститори, а не само търговци. Ще се сложи край на порочната практика на сегашната управа обществените поръчки да са с измислени правила и по този начин тук да идват фирми от къде ли не.

„Последствията от това за града и хазната са негативни – фирмите плащат данъците си там, където са регистрирани, а пък когато се наложи ремонт по време на гаранционен период, тях просто ги няма“, мотивира се Георги Димитров.

Според него създаването на Общински гаранционен фонд би бил в помощ на малкия и среден бизнес за покриване на част от кредитния им риск.

Програмата му за управление предвижда качествено подобряване на ВиК и пътната инфраструктура в града и общината.

Децата са другия фокус в програмата на кандидат кмета. На спортът в училищата ще бъде обърнато специално внимание, като основа за здраве на малчуганите и изграждане на представителни отбори на града по различни спортове и възможност после те да продължат кариерата си в националните тимове.

Развитието на здравната база Димитров вижда в инвестиране в здравните учреждения – нова медицинска апаратура и оборудване, нови линейки, привличане на медицински сестри и лекари с подобряване условията им за труд.

Съдебната система не е на ниво и наказанията не са адекватни на престъпленията, категоричен е Георги Димитров. В бъдещата общинска управа трябва ще има доброволческо звено, което да помага за опазване здравето, живота и имуществото на гражданите.  Ще се подобри видеонаблюдението, което ще помага при разкриване на престъпления.

В сферата на културата също има какво да се направи – мощно рамо на читалищата като пазители на българския дух и нематериалното културно-историческо наследство.

„Обогатяването на културната програма на общината е задължително. Паралелно с това ще направим всичко възможно да опазваме е популяризираме наследството на дедите ни и да направим Разград привлекателен туристически център“, обещава кандидат за кмет Георги Димитров и иска подкрепа още на 27 октомври.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 83

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.