Локалното и дясното платно към жп гарата стават паркинги за мача на „Лудогорец“ с „Еспаньол“

За домакинския мач на „Лудогорец“ с „Еспаньол“ от груповата фаза на Лига Европа на 24 октомври, освен паркингите в град Разград, ще бъдат обособени и допълнителни зони

за паркиране както в локалното и дясното платно за движение на пътя за жп гарата от кръстовището на ул.“Княз Борис“ и ул.“Перистър“, а при необходимост ще бъде затворено цялото дясно платно в посока жп гара, като движението на всички ППС ще се пренасочва в лявото платно. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

А „Лудогорец“ уведомява всички фенове, които ще гледат на живо мача от 19,55 ч., че същия ден стадион „Лудогорец арена“ ще отвари врати в 17,55 ч. Към момента са останали ограничено количество билети, които могат да бъдат купени на клубната база. В деня на мача от 10,00 ч. ще работи и касата на улица „Васил Левски“, на която ще се продават билети и за последното домакинство тима в групата срещу „Ференцварош“ на 12 декември.

Дошлите на “Лудогорец арена” по-рано ще участват в томбола с награди – шест мачови екипа “Найки”, шест топки “Найки”, шест раници „Найки“, 12 билета за мача с „Ференцварош“ на 12 декември, както и 60 ваучера за покупка с намаление от магазина на ПФК „Лудогорец“. Печелившите имена ще бъдат изтеглени половин час преди началото на срещата.

Час преди началото на срещата пък заелите местата си по трибуните фенове ще имат възможност да си направят снимки с талисмана на клуба – орлицата Фортуна.

Клубът съобщава също така, че на “Лудогорец арена” няма да бъдат допускани привърженици в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. От „Лудогорец“ напомнят, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

И още – в мачовете от Лига Европа и първенството на Първа лига на стадиона се влиза само срещу документ за самоличност, който трябва да бъде показан на органите на реда. Мaлолетни и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.