Благодарствен плакет от исперихчани за братята Кирил и Георги Домусчиеви

Благодарствен плакет от кмета на Исперих Белгин Шукри получиха днес братята Кирил и Георги Домусчиеви.

Знакът на признателност „за активната благотворителна дейност в подкрепа на нуждаещите жители на община Исперих по време на пандемията от Ковид-19“ получи управителят на „Биовет – клон Разград“ Теменуга Газдова.

„Предайте на Кирил и Георги Домусчиеви сърдечните ни поздрави и благодарности за протегната ръка към хората на Исперих и общината в трудните по време на пандемията дни. Няма да забравим стореното за нас“, каза Белгин Шукри при връчването на плакета.

„Наистина сме поласкани от признанието. Ще предам на братя Домусчиеви Вашите и на хората на Исперих благодарностите към тях. През годините те неведнъж са показвали доброто си отношение към хората в Лудогорието и с лични жестове, и със социалната политика на фирмите си“, каза от своя страна Теменуга Газдова.

Тя припомни, че освен осемте хиляди хранителни пакета от двете благотворителни инициативи на „Биовет“ и „Лудогорец“ през май и декември, които достигнаха и до исперихчани в нужда, в средата на лятото дарение от предпазни облекла, тестове и апаратура чрез фирмите „Хювефарма“ и „Биовет“ получи и болницата в Исперих.

„Към което трябва да прибавим и PCR-лабораторията, и останалите дарения за болницата „Св.Иван Рилски“ в Разград, където също се лекуват исперихчани, допълни Белгин Шукри.

/e-Razgrad

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.