Баскетболни финали за 13-годишните момичета и момчета от глутницата на вълците

Разградчанки ще посрещнат седемте най-добри школи в България в историческо за клуба първо домакинство на финали за подрастващи, съобщиха от баскетболния клуб „Вълци-Разград“.

В три дни – от 21 до 23 юни, ще се изиграят мачовете от груповата фаза между „Вълци“, „Дунав 2016“ – Русе, „Черно море Одесос“, “Левски“, „Локомотив“ – София, „Светкавица“ –  Търговище и „Славия“. В петък, 23 юни в 15:00 ч. е финалът. От клуба канят всички приятели на спорта да подкрепят нашите момичета. Първият мач на Вълчиците е в сряда от 18:00 ч. срещу „Славия“. Благодарение на Община Разград, финалният турнир ще се проведе в обновената зала „Абритус“,  която предлага отлични възможности за висок спорт.

Идната неделя в Силистра стартира и финалният турнир за момчетата до 13 години, като на четвърт финала в първия ден „Вълци-Разград“ ще се изправят срещу „Буба баскет“ в 15:00 ч. Конкуренцията е силна, като Вълците ще трябва да преборят силните школи на „Академик Бултекс“, „Черно море Одесос“, „Балкан“ – Ботевград, „Буба баскет“, „Берое“, „Доростол“ – Силистра и „Шампион 2006“.

“Пожелаваме успех на всички състезатели! Поздравяваме девойките до 16 години, които са осми в България – нека това да е само началото!”, си пожелават от клуба. Те благодарят на всички спонсори и дарители, които правят участието във финалите възможно. Това са „Лудогорско пиле“, които вече пет години подкрепят баскетболната общност в града! Наред с тях подкрепа оказват и: Вели Велиев, Джипо Джипов, Драгомир Пенчев, „Фарма тийм“, „Мизия глас“, „Дин пропъртис“, „Девон“, Йордан Добрев, „Терарос“ и „Семпекс“.

/e-Razgrad/

Hits: 4

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.