Община Разград поиска регулировчик на кръстовището на ул. „Добруджа“, „Странджа“ и „Черна“

Община Разград изпрати писмо за съдействие до ОД на МВР – Разград за регулиране на движението на кръстовището на ул. „Добруджа“, „Странджа“ и „Черна“, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

Светофарът там не работи от септември след станала на кръстовището катастрофа. Сега движението на кръстовището се осигурява с пътни знаци, но в пиковите часове се образуват колони от автомобили. Молбата на зам.-кмета и изпълняващ функциите кмет на Разград Полина Иванова е служители от сектор „Пътна полиция“ да регулират движението именно в пиковите часове до отстраняване на повредата в светофарната уредба.

Междувременно Община Разград е направила постъпки за ремонт на светофара. От специализирана фирма е получена информация, че срокът за доставката на различните елементи – светодиодни светофарни секции, обратни броячи – пешеходни и транспортни – отнема от няколко седмици до месец и половина.

Община Разград се извинява за причинените неудобство и призовава водачите да шофират внимателно при преминаване в района.

/e-Razgrad/

Hits: 163

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.