Кандидатите от коалиция „БСП за България“ и ПП „ВМРО – Българско национално движение“: Ние сме опитни, почтени и уверени в бъдещето на Разград

Уважаеми съграждани,

Отново сме пред избори. Най-отговорните, най-важните. Резултатът от тях ще определи посоката на развитие на общината и Разград през следващите 4 години. Ще чуете много послания и много обещания, но ние от опит знаем, че с много думи доверие не се печели, защото гражданите знаят какво искат, знаят кого харесват, знаят какво трябва да се направи, за да бъде нашата община такава, каквато си я представят, за каквато мечтаят.

Ние сме опитни, почтени и уверени в бъдещето на Разград. Не даваме неизпълними обещания. Заставаме пред вас с идеи за бъдещето на Разград и с любов към хората.

Имаме ясна визия и мечти за това, в каква община искаме да живеем всички ние – в Разград на младите, на възрастните хора, в Разград с перспектива, в зелена и чиста община, с честно и почтено управление. Защото решение има. То е в нашите ръце.

Разград има нужда от обединение, а не от разделение. Затова заставаме пред вас в Местна коалиция – „БСП за България“ и ПП „ВМРО – Българско национално движение“, обединени от Разград и проблемите на хората от нашата община.  Две отговорни политически сили, подкрепени и от други организации, които осъзнават своята отговорност за бъдещето на Разград и общината. На основата на натрупания опит и познания за общината и интересите на гражданите й, ние сме готови с проекти, програми и цели за следващите 4 години.

Нека в трудната борба на идеи и ценности в предстоящата изборна кампания да преодолеем себе си и различията и да търсим общия успех.

В името на младите и бъдещето на Разград подкрепете ни с № 68 в бюлетината!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Hits: 248

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.