Отново конкурс за най-китна градинка и най-красив балкон

За 13-ти път Община Разград и Федерацията на жените организират конкурса „Да на красотата“, в жителите на общината показват уменията си по аранжиране на домове и градини и допринасят за красивия облик на града и останалите населени места. Това съобщиха от пресслужбата на местната управа.

Конкурсът е за: най-добре зацветен двор; най-добре поддържан балкон; най-добре зацветен двор на фирма; най-добре зацветена лятна градина на търговски обекти от общественото хранене; най-добре зацветен двор в детска градина и училище и най-красив вход. Награди ще има не само за жителите на областния град, а и за живеещите в селата от община Разград, чиито кметове проявят желание населеното място да участва. Миналата година се включиха жители на четири населени места: Просторно, Гецово, Островче, Балкански.

Председател на комисията, която ще оценява номинираните дворове и балкони, е зам.-кметът Добрин Добрев. Комисията ще обходи адресите в началото на юли, а повторно – в края на септември. По традиция победителите се обявяват на благотворителен концерт, организиран от Федерацията на жените за Деня на християнското семейство 21 ноември. Наградите за победителите са различни градински приспособления.

Заявки за участие в конкурса се приемат до края на юни на телефони: 0896799103 – Любка Стоянова; 084 618 186 – Диана Димитрова; 0886325204 – Добринка Монева; 0897747594 – Милка Драгнева.

/e-Razgrad/

Hits: 153

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.