Христо ИВАНОВ: „Демократична България“ увеличава  подкрепата, защото знаем, можем и сме предсказуеми

„Дори социолозите са изненадани от това колко бързо „Демократична България“ разширява подкрепата си сред избирателите. Хората виждат, че сме предсказуеми и са готови да ни гласуват доверие.“ Това обяви пред препълнената с десни  хора зала в хотел „Централ“ лидерът на „Демократична България“  Христо Иванов, който  откри предизборната кампания на десницата в Разград.

„Времето на ГЕРБ свърши, Бойко Борисов никога няма повече да управлява. Нито  Пеевски, който е просто едно момче  за поръчки. Въпросът е кой е Агата. Той има име – Ахмед Доган. И докато има в България един такъв, който концентрира в себе си безотчетна власт и влияние, назначава прокурори, не можем да надяваме на равенство пред закона. Но ние трябва да се изправим срещу върхушката на ДПС, срещу тая отровна групичка от корумпета, която е взела за заложници своите избиратели и България. И да им кажем „Свърши ващето време!“. В България вече силата ще е на закона и той ще е еднакъв за всички“, обеща Иванов.

Той  увери представителите на бизнеса, че „Демократична България“ ще предложи управление, което ще озапти държавата и ще реформира администрацията, превърнати от досегашната власт  в бухалки срещу предприемачите и гражданите. „Те не са сайбии, не са шефове, те ще работят за българските граждани“, категоричен бе лидерът на ДБ.

Христо Иванов подчерта, че десницата има програма, управленски екипи, експертен потенциал и план по месеци как  да направи промените. Той не скри  радостта си от обединението на десницата в Разград. „Разград даде формулата, която показа  обединение не само в рамките на нашата коалиция , но и хора от СДС, от синьото пространство. Показахте, че това работи и ражда енергия. Трябва да събираме хората, да събираме демократите, въпреки различията да не позволяваме да ни разделят. А има специалисти по тая работа и се влагат много пари в това нещо. Но отборът на „Демакратична  България” в Разград е силен. Виждам как от година на година се развива, расте и трупа политически опит. Появяват се все повече млади лица. Надграждането ме радва. А препълнената зала го доказва“, призна  лидерът на демократичната десница.

На  откриването на кампанията в  „Централ“ бяха представени листите на „Демократична България“ от Разград и Търговище. Водачът на сините в Разград Иво Димитров увери многолюдната аудтория, че авгиевите обори на 12-годищшното герберашко управление ще бъдат изчистени смело и бързо. „Ще впрегнем силата на три реки –  свобода, законност и модернизация и с тяхната сила не само  ще изчистим мръсотията след  ГЕРБ, но и ще направим така, че никоя  партия коалиция, която иска да се държи като ГЕРБ, да прави безобразия, да бъде безконтролна, да се поставя над гражданите, да не може да постигне своите цели“, категоричен бе той.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.