Христо ИВАНОВ: “Демократична България” е единственият сигурен вот срещу картела на Борисов и Доган

ТРЪГВАМЕ НА БИТКА, ЗА ДА СИ ОТВОЮВАМЕ СТРАНАТА, ОБЯВИ ВОДАЧЪТ НА СИНЯТА ЛИСТА В РАЗГРАД ИВО ДИМИТРОВ

„С една лодка обърнахме посоката на политическото развитие на страната. Когато влезем в парламента, най-накрая в България ще се появи истинска опозиция, а с мандат за управление ще модернизираме държавата“, заяви  в Разград съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов.

В съботното утро обединената десница в Разград откри кампанията си на площад „Ларго“. Многобройна  група от млади и стари, преминали през многото битки  на демократичната дясна общност у нас, се събраха обединени заедно на предстоящите избори.

Управлението на ГЕРБ източи от нашите джобове над 10 млр. лв. С техните далавери те лишиха лекари, медицински сестри, учители, учени, пенсионери от средствата, които щяха да направят България една различна страна. И каква програма могат да представят сега освен КРАДЕНЕ, КРАДЕНЕ, КРАДЕНЕ. Те ще се явят на тези избори с чекмедженцето с пари и ще кажат: „Сипете още!“, обясни Иванов.

„Само гласът за „Демократична България“ е сигурният вот,  който ще разбие картела Борисов – Доган. Ние се борим срещу Сарая, срещу този модел на плашене на хората и изнудване с етническата карта, който прилага Доган. Нашият модел е всички под един закон в една европейска България, с равни права, с равни задължения.

През годините дясната общност беше разделяна, лъгана, мачкана, но сега  успяхме да се съберем заедно. Това е много видимо в Разград, където още на местните избори десницата се яви обединена и постигна много. Вашият успех сега е модел за цялата страна“, призна лидерът на „Демократична България“.

„На тези избори има за какво да се гласува и за какво да се работи. Възможно е България да има друго управление, различно от картела Борисов – Доган. Светът се променя пред очите ни. И за първи път в историята ни в момент на голяма промяна ЕС е готов да инвестира в България милиарди, които могат да променят живота ни към по-добро. Ако оставим страната  в ръцете на същите шмекери: Борисов, Доган, Данчо Ментата, те не просто ще откраднат едни пари, ще откраднат бъдещето на България и възможността да тръгнем по друг път“, категоричен бе Христо Иванов.

Той представи листата на ДБ в Разград като отбор от съмишленици, които са доказали, че имат кураж и гръбнак да се изправят срещу модела на Доган и Борисов не по принцип, а с реални дела. „Това са хора с биографии, не са калинки със специалност крадене, те могат да работят заедно и да отстояват кауза“, увери лидерът на ДБ.

„Не съм костюмар, а днес дойдох с войнишки пуловер, защото тръгваме на битка, за да си отвоюваме обратно България от крадците от ГЕРБ и ДПС. Ние ще сме вашето оръжие, вашият инструмент, с който ще се демонтира това управление. В нашата листа няма парашутисти, няма непознати лица, няма  хора със съмнително минало. Аз не говоря високопарно за неща, които никога няма да свърша. И в парламента ние ще казваме нещата такива каквито са и ще изискваме политически действия, каквито са добри и полезни за България“, обяви Иво Димитров, водач на листата на ДБ в Разград.

/Платена публикация/

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.