„Хоум сървиз“: Да живееш в Образцов дом е нужна и култура за поддържане на чистота от всички в етажната собственост

Не е новина, че общите части на сградите, които обитаваме и които ни се налага да управляваме заедно, са в изключително лошо не само физическо състояние – силно амортизирани с времето, плачещи за ремонт.

Но тази печална и мрачна гледка се подсилва и от камарите ненужни вещи, складирани къде ли не в общите части, и от боклуците, които самите обитатели постоянно правят.

Тези от нас, на които част от съзнателния живот е минал във времето на развиващия се, а после и на развития социализъм, освен табелката „Образцов дом“ помним още една. Тя срещаше погледа ни от фасадите на сградите от почти всеки ъгъл: “Чистотата е мерило за културата на човека!”.
Всички ние сме с претенции за мега културни и не рядко гласно оповестяваме, че сме даже с няколко висши образования. Защо тогава търпим картинката от не един и два жилищни входа. У дома е чисто, а оттатък прага … кочина! Трябва ли да приемаме това за нормално?
Може на някого да прозвучи носталгично, но някога по фасадите на сградите още една метална табелка стряскаше погледите ни: „Културният човек навред поддържа чистота и ред!” ….
Да сбъднете мечтата си да живеете в Образцов дом, където чистота не само на домовете ви, но и общите части от етажната собственост ще говорят на гостите в сградата за културата на обитателите и наемателите, може да имате помощници – експертите от „Хоум сървиз“. Но те не са магьосници – в ангажимента им да превърнат общия ви дом в по-добро място да живеене, трябва да имат съмишленици – собственици и наематели на жилища във входа, които „навред поддържат чистота и ред!“
Екипът на „Хоум сървиз“ е специализиран в управление на етажни собствености в качеството си на професионален домоуправител. Услугата „Хоум сървиз“ е част от „Итербизнес лийгъл кънсалт“ ЕООД, регистрирано в Разград.
„Хоум сървиз“ решава проблемите на етажната собственост: административни, финансови, технически, юридически и изпълнява всички решения на Общото събрание. Професионалният управител от „Хоум Сървиз“ е напълно безпристрастен и в постоянни делови контакти със собствениците и наемателите в сградата.

Това допада ли ви?
Възможно е! Направете само още две крачки: решете на Общото събрание на етажната собственост да потърсите помощта на професионален домоуправител и се обадете на тел: 0878/661 487 – Милена Иванова и 0897/970 575 – Маргарита Иванова. Кантората е на адрес: Разград, ул. Марица“ 1, административна част.

/Платена публикация/

Hits: 89

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.