Фестивал „Пътеводител на доброто“ ще се проведе на 16 юни

Първото издание на Фестивала „Пътеводител на доброто“ ще се проведе в Разград на 16 юни на сцена „Ронда“ в парка, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

Фестивалът „Пътеводител на доброто“ е форум за представяне на ефективни социални модели от практиката на социалните услуги в България и за насърчаване на активното включване на техните потребители в обществения живот. Той предоставя уникалната възможност за среща и обмяна на опит, идеи и вдъхновение на професионалисти, работещи в социалните услуги и потребители и към момента е единствен подобен в България. Ще се провежда ежегодно и е посветен на 9 юни – Международния ден на приятелството. Организаторите вярват, че благородното и спояващо чувство на приятелството е  способно да изгради траен мост между социални работници, потребители на социални услуги и обществеността за един по – красив, по – добър и мирен свят.

Фестивалът е отворен за участие на социални услуги от цяла България (социални работници и потребители) без ограничение и няма такса за участие. Изисква се регистрация в срок до 30.04.2024 г.

Организаторите обещават богата и разнообразна програма в три панела, флашмоб, детска анимация, гостуващи изпълнители, много забавления и изненади за участниците и гостите на фестивала.

Още подробности можете да намерите на Фейсбук страница на събитието.

/e-Razgrad/

Hits: 194

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.