Три поредни Дни на отворени врати на Дарителски фонд за Разград

С МНОГО ПЕСНИ, ТАНЦИ, ЛАКОМСТВА И ОТЛИЧНО НАСТРОЕНИЕ В НАЧАЛОТО НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА ФОНДАЦИЯТА ЩЕ ПРЕДСТАВИ КЛУБОВЕТЕ И ФОРМАЦИИТE ОТ ГРАДА, КОИТО ПОДКРЕПЯ В ТЯХНАТА ДЕЙНОСТ

 

Предстоят три поредни Дни на отворените врати на Обществения дарителски фонд за Разград. Започнат в Деня на музиката – 1 октомври, с тържество за 30-я рожден на Центъра за работа с деца.

В празничната програма от 17.00 до 19.00 часа в пространството пред Новия театър ще е включат много приятели на разградските таланти от София, Варна и Русе. На своеобразния детски панаир ще има пет творчески  5 ателиета  за желаещите да се  забавляват в тях.

Програма са подготвили Младежкият  духов оркестър, Градският мажоретен състав,

ТФ „Феникс“, Школата по пиано, Школата по китара и Танцова формация „Хорце“, талантите в която – благодарение на Дарителския  фонд за Разград – танцуват с нови носии.

Хари Ешкенази и цигулката му са специални гости на събитието. И не само те – сред децата ще са още триметрова панда и триметров мечок – част от клуб “Фламинго” – Русе. Ще има и светещ пой.

И, разбира се, много балони и бонбони. „Биовет“ – клон Разград ще поздрави децата и ще ги почерпи с лакомства.

На финала на вечерта ще има празнична заря.

 

В петък, 2 октомври, на същото място, но 18.00 часа, интерактивно ще се представят членовете на клуб „Дебати“, които също имат подкрепата на Дарителския фонд за Разград в подготовката и провеждането на дискусиите по актуални за младите хора и общността теми.

Веднага след това – Кино под звездите. Кино „Арабела“ ще прожектира приключенския анимационен филм „Шпионски бъркотии“. А фирма “Млин” ще черпи със солети.

 

Съботата, 3 октомври, е Денят на отворените врати за спорта.

От 11.00 до 12.30  пред Общинския културен център ще са подпомаганите от Обществения дарителски фонд за Разград спортни клубове.

Демонстрации по приложно колоездене ще направят състезателите от  колоездачен клуб „Спринт“. На тепиха ще видим и талантите от клуб „Джудо“, а умения в красивата баскетболна игра ще покажат момичета и момчетата но глутницата на „Вълци Разград“.

За всички почерпката ще е от Дарителския фонд.

Това е програмата на трите дни на отворените врати на Фондация „Обществен Дарителски фонд за Разград“ и приятели. Поканени са всички.

Носете си доброто настроение, започват празнични дни!

Сайтът e-Razgrad.bg е медиен партньор на събитията.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.