Торта и спектакъл за есента за 40-годишнината на ДГ “Дора Габе“в Ясеновец

Зам.-кметът на Разград Хабибе Расим бе гост на тържество за отбелязване на 40-годишнината от създаването на детска градина “Дора Габе“ в Ясеновец, в която в момента има75 деца.

Празникът бе посветен и на 140 години предучилищно образование в България. Това съобщиха от пресслужбата на Общината.

Педагогическият колектив на ДГ “Дора Габе“ бе подготвил заедно с малките си възпитаници музикално-поетичен спектакъл, посветен на есента. Децата изпълниха песни, танци и стихотворения за красивия сезон, не бе пропуснат и Химнът на детската градина. Сред официалните гости на събитието бяха и: Татяна Радева – старши експерт за обучението в начален етап в РУО-Разград, представители на местното кметство, училище и читалище, родители.

Хабибе Расим поздрави както малките изпълнители и им пожела да са здрави и щастливи, така и техните учители, благодарение на които усвояват знания и умения, които ще са им полезни като ученици, като успешни и реализирани личности. Тя поздрави и директора на градината Павлина Тончева за добрата организация на учебно-възпитателния процес, отправи и поздрави към родителите, поверили своите деца на педагозите в ДГ “Дора Габе“.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.