Таланти от „Фея данс“ – сред най-добрите в три национални състезания

Момичета и момчета от танцовата школа „Фея данс“ в Разград обрахо почти всички награди в три национални състезания, съобщи тяхната треньорка Десислава Мазнева.
Първата надпревара в Поморие – в турнира „Изгряващи звезди“, в която участие взеха Георги Маринов и Андреа Йорданова и Бертан Хабилов и Ивет Василева, а и двете двойки спечелиха първи места в категориите: деца до 9 и деца до 11 г.

В Държавния турнир пък, разградските двойки се класираха по следният начин:
– Кенан Мехмед и Симона Дайнова: 3-то място в танцов клас 11Е;
– Ангел Божанов и Надежда Дочева:3-то място в танцов клас 13Е;
– Михаил Николов и София Великова: 1-во място в танцов клас 18Д .
Димитър Маринов и Кристияна Петрова след доста оспорвана надпревара между 12 двойки влязоха във финалната шестица и заеха 5-то място.

 

 

 

 

 

 

 

 

Последната част от турнира беше Купа Поморие и Купа България:
На купа Поморие:
Йоан-Александър Ташков и Никол Нейкова след битка с над 20 двойки в категория “Деца 2 – латиноамерикански танци” успешно стигнаха до финал и заеха 7-мо място.
Симеон Борисов и Стефания Павлова участваха в надпреварата за Купа България в категорията “Юноши старша възраст – латиноамерикански танци” и стигнаха до полуфинал, като двойката представи клуба и в клас 15С на Държавния турнир.
Състезанието беше едно от най-силните за сезона и на него присъстваха едни от най-добрите двойки в България! Конкуренцията беше жестока, но разградските деца се представиха блестящо и по нищо не отстъпиха дори и на най-добрите, категорична е Десислава Мазнева!

/e-Razgrad/

Hits: 45

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.