С песен и приветствие от зам.-кмета Полина Иванова започна Денят на българската община в Разград

Зам.-кметът и изпълняващ функциите на кмет на община Разград Полина Иванова поздрави служителите в Община Разград с 12 октомври – Деня на българската община.

Това стана в началото на работния ден днес на партерния и първи етаж на сградата на Община Разград, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

Полина Иванова увери общинските служители, че цени труда на всеки от тях без значение от длъжността в йерархията на общинската администрация, защото правят много, за да е Община Разград на нивото, на което е в момента. „Знам, че има дни, в които ви е много трудно, но всички вие сте професионалисти със забележителни качества. Продължавайте в същия дух, гордеем се с вас, разчитаме на вас и вярваме, че бъдещето ще е още по-добро“, каза още заместник-кметът. Тя пожела на всички общински служители здраве, много търпение, борбеност и сили за справяне с предизвикателствата, които предстоят в работата им.

Музикалният поздрав към внсички тях бе от едно от талантливите деца на Разград – 12-годишната Ирем Али, възпитаничка на Свилена Дечева от Класа по поп пеене към Центъра за работа с деца.

Още няколко събития включва програмата за отбелязване на Деня на българската община. В 12.00 ч. ще бъдат поднесени венци и цветя пред паметната плоча на първия разградски кмет Георги Попов на стената Етнографския музей. В 12.15 ч. в самия музей пък ще бъде открита изложба, посветена на Георги Попов.

В 13.30 ч. в залата на 11-я  етаж на Община Разград започва тържествената сесия на Общинския съвет. Една от докладните записки, които ще бъдат гласувани на последното за мандат 2019-2023 г. заседание, ще е за удостояване на адвокат Нюсрет Мустафа-Салим с Почетния знак „За принос към местното самоуправление“.

/e-Razgrad/

Hits: 5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.