Приключи 13-ят конкурс „Да на красотата“

Приключи 13-то издание на конкурса „Да на красотата“, организиран от Община Разград и Федерацията на жените, съаобщиха от пресслужбата на местната администрация.

Идеята е да се стимулира желанието у хората за поддържане и разкрасяване на собствените им домове и имоти, а също така и облагородяване на градските пространства. Според организаторите чрез конкурса се цели да се покаже как жителите на община Разград допринасят за красивия облик на града и населените места.

Общо 85 бяха номинациите в различните категории – дворове, балкони, учебни заведения, заведения за обществено хранене в областния град и още осем населени места.

След оглед на номинираните обекти шестчленно жури от представители на Община Разград и на Федерацията на жените извърши подбор на предварително заявилите участие кандидати и определи победителите.

По традиция отличените получават наградите си на благотворителен концерт, организиран от Федерацията на жените по повод Деня на християнското семейство 21 ноември. Тази година концертът ще е на 17 ноември. Наградите са различни градински приспособления.

Списъкът с наградените в различните категории и снимки на отличените могат да се видят на сайта на Oбщина Разград.

/e-Razgrad/

Hits: 39

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.