Състезание по динамична стрелба организира Клуб „Дръзки“

На 27 и 28 август 2022 г. на стрелбището на Спортен клуб по стрелба „Дръзки“ ще се проведе състезание по динамична стрелба MAD FOREST The End of the Summer L1.

Участие могат да вземат състезатели, които не са членове на спортни клубове към Българската федерация по динамична стрелба (БФДС) и не са издържали изпита по безопасност на Федерацията: ловци, охранители и други любители на стрелбата.

Състезанието ще бъде от първо ниво, оръжията са къси нарезни, нарезни карабини и гладкоцевни пушки. Ще се обстрелват общо 6 сцени: 4 с пистолет, една с пистолет, карабина и пушка – Multigun, и една с карабина на далечно разстояние.

Спортният клуб провежда за първи състезание от такъв формат. То ще се проведе на стрелбището на клуба край пътя Разград-шумен, преди с. Ушинци (бившата каменна кариера). Желаещите да вземат участие могат да се запишат на място. Началният час на състезанието в събота е от 10:00 ч., а в неделя от 09:00 ч. Всеки, който желае да изпробва своята бързина и точност, е добре дошъл, обявиха организаторите, като изтъкнаха, че клубът разполага със сертифицирани инструктори, които ще обърнат внимание на всеки начинаещ, пожелал да вземе участие в състезанието.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.