Стадион „Лудогорец арена“ ще се нарича „Хювефарма арена“

Съвсем скоро започва ремонтът и на Сектор „А“, обяви днес изпълнителният директор на „Лудогорец“ Ангел Петричев


С 31 гласа „за“ от 31 гласували, днес съветниците приеха предложението на ПФК „Лудогорец 1945“ АД стадион „Лудогорец арена“ в Разград да се нарича „Хювефарма арена“ – на името на фармацевтичната компания на братята Георги и Кирил Домусчиеви, собственици на клуба на осемкратния футболен шампион на България.
Преди гласуването Калоян Монев от ВМРО-Кауза Разград разказа за и представи инициираната от него анкета в една от социалните мрежи по предложението. В залата стана ясно, че голяма част от участвалите в нея са се подвели, че става реч за смяна на името на отбора „Лудогорец“.
Пред съветниците изпълнителният директор на ПФК „Лудогорец 1945“ Ангел Петричев нарече анкетата манипулативна и подвеждаща и декларира, че „никога и по никакъв повод не е ставало дума за промяна името на футболния отбор“.
„Собствениците на „Хювефарма“ декларират своето желание да разширят подкрепата си за клуба. Целта е „Лудогорец“ да продължи участието си в евротурнирите на високо ниво. Нужно е и да сме изрядни пред УЕФА. Новото име на стадиона ще е вярна стъпка за развитието на клуба“, каза пред съветниците Ангел Петричев.
И съобщи новина – съвсем скоро започва работа на единствения неремонтиран сектор на стадиона – Сектор „А“. А за да няма никакви съмнения за това, какво ще се случва с „Лудогорец“, успокои съмняващите се: идното лято мачовете на „Лудогорец“ в евротурнирите ще се играят в Разград.


/e-Razgrad/
Снимки на стадиона: ludogorets.com

Hits: 54

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.