Сравниха нов модел сандали на Givenchy с лапите на Скуби Ду

Потребители на социалните мрежи сравниха нов модел обувки на модна къща “Живанши” с лапите на анимационния герой Скуби-Ду, съобщи електронното издание Лента, като цитира публикация в “Ню Йорк пост”.

Моделът сандали е с три отделения за пръсти и бе представен от творческия директор Матю Уилямс като част от колекция пролет/лято 2021 на модната къща по време на Седмицата на модата в Париж.Потребители на социалните мрежи бързо започнаха да сравняват манекените, представящи модела, с героя от популярния анимационен сериал. Модният редактор на сп.”АнАдър мегъзин” Хана Тиндъл първа забеляза приликата и й обърна внимание в публикация в Туитър.

Карикатуристката Кати Нолан потвърди, че сравнението е доста точно. В коментар за изданието тя казва: “Когато уча студентите си да рисуват лапи, започваме с овал, който делим на три. Според мен обувките наистина приличат на лапите на Скуби Ду”.

Има мнения, че използваните от Уилямс цветове в новата колекция са вдъхновени от други персонажи на анимационния филм. Например на подиума бяха показани широки виолетови панталони в тон с роклята на героинята Дафни, а кафявите чорапогащници на някои модели наподобяват кучешка козина. “Живанши” лансираха и модели в оранжево. Този цвят се използва щедро в анимацията, отбелязва Нолан.

Множество потребители на социалните мрежи коментираха с насмешка модела сандали на “Живанши”.

Cross.bg

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.