Специални педагози предлагат на децата и техните близки да снимат и покажат как четат заедно книги у дома

Изпратените снимки и забавни истории ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на Регионалния център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование в Разград

По случай днешния Световен ден на книгата и авторското право Регионалния център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование в Разград отправя няколко предизвикателства към децата, техните родители, баби и дядовци.

Идеята е да се организира литературно четене у дома. Като в четенето участват всички и си разменят ролите.

Предложенията са няколко: да прочетем интересни истории от любима книга; да прочетем книга и да изгледаме филм по нея; да направим аудио- или видеозапис на четенето; да направим театър по прочетеното;  да създадем и поддържаме читателски дневник; сами да измислим книга, а накрая – защо не – да организираме и карнавал на литературните герои.

Специалните педагози от Регионалния център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование очакват снимките от забавните моменти прекарани заедно у дома на email: online16.03.2020@abv.bg . Можете и да разкажете повече за снимките – смешните истории, комичните ситуации, трогателните моменти… Изпратените снимки и истории ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на Регионалния център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование на 13.05.2020 год.

А детайлите по изброените до тук предизвикателства може да бъдат видени ТУК – на фейсбук страницата на Центъра.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.