Светофар и собствена кухня обеща Мирослав Грънчаров на обитателите на Дома за възрастни хора в Разград

КАНДИДАТ-КМЕТЪТ ПОДНЕСЕ НА ЖЕНИТЕ ЕСЕННИ ЦВЕТЯ

Социалната инфраструктура в общината се нуждае от развитие и  подобряване  качеството на услугите, каза  кандидатът за кмет на коалиция ПП-ДБ Мирослав Грънчаров пред обитателите на Дома за възрастни хора в Разград.

Заедно с кандидата за общински съветник от коалицията Мариела Томова той се срещна с пансионерите в дома. Стана ясно, че беловласите хора, които прекарват в социалния дом златната си есен, имат трудности, когато пресичат улицата, за да отидат на разходка в парка. Чувстват се несигурни, заради автомобилното движение.

Нов светофар ще  направи пресичането безопасно, обясни Грънчаров и гарантира, че този въпрос ще се реши веднага след изборите. По възможностите на общинския бюджет е и да се финансира изграждането на кухня в сградата на дома, вместо да се пренася храната от друго място, каквато е сега практиката.

Грънчаров обясни, че европейските програми предлагат много възможности за финансиране на по-мащабни проекти в социалната сфера и под негово ръководство общината активно ще се възплозва от възможностите, които те дават.Има обаче неща, които можем  бързо и е добре да променим сами и веднага, каза той.

Възрастните хора се включиха оживено в обсъждането на темите от обществения живот и не скриха одобрението си от срещата с тях. Грънчаров трогна жените в дома, на които лично подари есенни цветя.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Hits: 4

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.