Професионална помощ при осигуряване на здраве и безопасност на работното място –  с експертите на „Ви Ес Ти Си“ ООД

Все повече фирми у нас поставят на първо място в своята визитка грижата за здравето на своите работници и служители.

А едни от най-големите предприятия в Разград и областта: „Пилко“ ЕООД, „Семпе 2“ ЕООД, „Раломекс“АД, „Тракция“ АД, „Инокс“ ООД, „Дружба“АД … разчитат за това на професионалното съдействие на „Ви Ес Ти Си“ ООД – Службата по трудова медицина в Разград, която отскоро има нов офис на ул. „Росица“ №21.

Експертите в динамично развиващото се дружество „Ви Ес Ти Си“ ООД са амбицирани да осигурят на своите клиенти – стабилно доминиращи и водещи в своя сектор предприятия от всички отрасли на индустрията – реални и видими висококачествени услуги в областта на здравословните и безопасни условия на труд.

“Ви Ес Ти Си” ООД предлага и още две актуални услуги на своите клиенти:

  • координатор по безопасност и здраве;
  • длъжностно лице по безопасност и здраве.

Координаторите по БЗР отговарят за здравословните и безопасни условия на труд за етапа на изпълнението на строежите, когато в изпълнението на строежа участват повече от един строител.

На услугата длъжностни лица по безопасност и здраве предоставяна от „Ви Ес Ти Си“ ООД, вече разчитат фирми като „Строител“ ООД – Русе, „Химремонтстрой“ АД – София, „Инокс“ ООД, които извършват строително-монтажни дейности на площадката на разширението на „Амилум България“ ЕАД, както и „Макиос Логистикс“ ЕООД и „Топлофикация – Разград“ АД.

Свършеното до сега кара все повече работодатели да обърнат по-сериозно внимание към проблемите за безопасността и здравето на заетите при тях и да потърсят консултация и професионална помощ от “Ви Ес Ти Си” ООД   .

Това става на място в офиса на ул. „Росица“ 21 или чрез посещение в сайта:

www.wstc.bg.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.