Община Разград се включва в кампанията „Да изчистим България заедно“ на 16 септември

И тази година Община Разград се включва в кампанията на bTV Media Group „Да изчистим България заедно“, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

Най-мащабната доброволческа екоинициатива у нас ще се проведе на 16 септември, събота. Тя е в подкрепа на световната инициатива – Да изчистим света за един ден, под надслов „Готови сме!“.

Всички желаещи да участват могат да получат безплатни материали – найлонови чували и ръкавици – до 15.09.2023 г. от административната сграда на администрацията. По време на кампанията всеки може индивидуално или групово да се включи в почистването на територии за обществено ползване, като междублокови пространства, паркове, градини и сервитути на пътни артерии.

Община Разград ще осигури безплатен транспорт на събраните отпадъците от почистването на обществени територии. Заявки ще се приемат на тел: 084 /618 186 и 084/660 580.

На 16 и 17 септември 2023 г. в часовия интервал от 09:00 до 16:00 часа, операторът на сметището ще приема безплатносъбраните отпадъци от включилите се в почистването.

Служители на Община Разград също ще участват в кампанията. Те ще почистват прилежащите площи на ул. „Добруджа“ в Разград – от кръстовище на ул. „Княз Борис“ до пътна връзка на пътя Русе-Варна.

/e-Razgrad/

Hits: 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.