На 20 май кметът д-р Валентин Василев ще открие Деня на българския спорт и Световен ден на предизвикателството

През следващата седмица Разград отново ще се включи в „Деня на българския спорт и Световен ден на предизвикателството Разград ’19“, обяви по време на техническа конференция кметът д-р Валентин Василев.

В конференцията участваха директорът на дирекция „Култура“ Виолета Антонова, експертът по „Спорт“ в Общинска администрация Валери Бойчев, председателят на Общински клуб за волейбол, физкултура и спорт Здравко Душков, директорът на Дирекция „Хуманитарни дейности“ Елка Драмалиева, спортни специалисти, които също се включват в инициативата.
В рамките на два дни – 20 май /понеделник/ и 22 май /сряда/ Община Разград, със съдействието на ОУ “Васил Левски”, НПГТ „Шандор Петьофи“, ОК за ФФВСТ, спортните клубове по баскетбол “Лудогорец” и „Вълци – Разград“, спортен клуб по волейбол „Лудогорец“ и спортен клуб по лека атлетика “Лудогорец”, организират спортния празник.
На 20 май в 14.00 ч. в двора на ОУ „В. Левски“ кметътще приветства участниците и ще даде старт на Деня на спортното предизвикателство.
Ще бъдат проведени турнир по баскетбол в спортна зала на ОУ „Васил Левски“, турнир по волейбол в спортна зала на НПТГ „Шандор Петьофи“, турнир по футбол на малки врати на спортната площадка в двора на ОУ „В. Левски“ и лекоатлетически крос – 22 май от 16.00 ч. по алеите на парка.
След приключване на турнирите и лекоатлетическия крос всички могат да участват с талони в томбола за над 60 предметни награди, като най-атрактивна от тях ще бъде велосипед.
/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.