На театър онлайн с МТФ „Импулс”

Извънредното положение и ситуацията, в която се намираме е предизвикателство за всички – да търсят и откриват нови възможности.

Талантите от Младежката театрална формация също са приели това предизвикателство и на профила им във Фейсбук дават възможност на своите почитатели и зрители да гледат представлението „Женско царство”.  Постановката е отличена с Първа награда за цялостен спектакъл на Детско-юношеския театрален фестивал „Малкият принц” във Велико Търново през 2018 г. и с индивидуални награди за главна мъжка роля на Николай Пенчев и поддържаща мъжка роля на Стилиян Николов от Театралния фестивал „Климент Михайлов” – Русе през 2017 г.

Записът е направен на  1 ноември, когато беше тържествено отбелязан юбилеят на НЧ „Развитие 1869” –  150 години от създаването на читалището и 150 години от първото театрално представление в Разград. Като бонус в началото, е добавен запис и на откъс от “Многострадална Геновева”, като в ролите са членове на читалищното настоятелство. Обмисля се и идеята в много близко бъдеще да бъде качен и спектакълът „Таралеж” на Иван Радоев.

Можете да гледате постановката ТУК.

/e-Razgrad/

Снимки: Антон АНАСТАСОВ

Hits: 3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.