Мирослав Грънчаров  се регистрира в ОИК – Разград

Иво Димитров води листата на десните, в нея има предприемачи и професионалисти с доказана експертиза

Кандидатът за кмет на  обединената десница в Разград Мирослав Грънчаров публикува в личния си профил във Фейсбук следното изявление, след като се регистрира като кандидат на дясната коалиция “Демократична България”.

Регистрирах като кандидат за кмет на обединените десни партии в Разград. Регистрирахме и пълна листа за Общински съветници, както и кметове на кметства. Нашата цел е Бъдеще за Разград!

Искам вашата подкрепа, защото ме интересува съдбата на нашата Община. Не мога да съм безразличен към бъдещето на хората от моето поколение, избрали да останат в Разград, решили тук да отглеждат децата си. Не може да не ме интересува и бъдещето на внуците ни.

Местната власт е длъжна на хората в Разград. В момента всички сме гневни, че заради безхаберието на сегашната кметска управа градът е потънал в треволаци, занемарен, непочистен, неуютен за своите жители. Че селата са откъснати и забравени от властта, че общинската администрация е наричана Кметска.

Искам Разград да има бъдеще. Болните да се лекуват в нашата болница, децата да играят на модерни детски площадки, да спортуват в съвременни зали, пенсионерите да почиват в чисти градини и паркове. Улиците да са прилично асфалтирани, кофите за боклук навреме почистени, да няма бездомни кучета.

Градът ни има нужда от друго бъдеще. Нужен му е икономически растеж, компетентна администрация, която под контрола на гражданите да работи за гражданите. Нужни са решения, обмислени, с хоризонт във времето, смели и честни. Искам вашата подкрепа, защото знам че с моя екип можем да управляваме добре в услуга на хората. За да има Разград бъдеще, каквото всички ние заслужаваме, трябва да направим правилния избор. Миналото е минало, настоящото не ми харесва, ние имаме шанс да изградим бъдещето. Аз, Мирослав Грънчаров, имам самочувствието да поискам доверие от вас да работя, за да насочим заедно Община Разград към Бъдещето.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.