Мандат даден, мандат изпълнен

Кандидатът за премиер Кирил Петков, лидер на партия “Продължаваме промяната”, получи мандата за съставяне на правителство от президента Румен Радев.

“Върху вас и партиите партньори пада отговорността да се справите с корупцията и беззаконието, да изхвърлите задкулисието от държавата. Като министър се убедихте колко силна е дълбоката държава, която брани привилегиите и безнаказаността. Законността е най-важната битка, от която зависи всичко останало.  Битката с бедността и отстояването на българските национални интереси навън са другите важни предизвикателства”, каза Румен Радев.

“За мен е чест и огромна отговорност. Идвайки насам, една гражданка ни каза: вие ни накарахте да повярваме отново. Вие започнахте промяната на площада преди месеци, сега е време да свършим работата заедно докрай. Време е нашите млади българи в чужбина да видят България като добро място за връщане, време е нашите майки, баби и дядовци да видят България като добро място за изкарване на старините си.

Добрата новина е, че искам да ви върна директно състава и структурата на Министерския съвет, не искаме да губим нито минута”, каза Кирил Петков и върна списък със структурата и състава на своя проектокабинет.

Клуб Z

Hits: 7

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.