„Лудогорец“ напусна Лига Европа достойно

РАЗГРАДЧАНИ ЗАГУБИХА ОТ „РОМА“ С 1:3 СЛЕД ДВЕ ДУЗПИ И НЕЗАЧЕТЕН ГОЛ

„Лудогорец“ ще продължи европейските си участия в „Лига на конференциите“, след като загуби с 1:3 последния си мач от „Лига Европа“ от „Рома“ в изключително драматична среща, играна на препълнения до краен предел „Олимпико“.

Орлите изиграха много солидно първо полувреме във Вечния град и поведоха логично в резултата в 42-та минута, когато Рик Джонатан пое топката от половината на „Лудогорец“ и прекоси останалата част от терена, за да порази с мощен удар вратата на Руи Патрисио.

Втората част започна стихийно за „джалоросите“ след промените, които наложи Жозе Моуриньо, но реферът Никола Дабанович в рамките на 10 минути отсъди много спорни две дузпи за домакините, които бяха реализирани чрез Лоренцо Пелегрини и те обърнаха развоя на срещата. В 75-та пък отново Дабанович се намеси, след като отмени гол, отбелязан от резервата Нонато, след като прегледа ВАР и видя нарушение на Рик Джонатан, което отново предивзика полемика.

Пет минути преди края на срещата пък Николо Дзаниоло прати за трети път топката в разградската врата и класира „Рома“ като вторият отбор в група С напред във втория по сила турнир на УЕФА.

/e-Razgrad/

Снимка: ludogorets.com

Hits: 5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.