Коледното тържество на потребителите на четири социални услуги

Зам.-кметовете на Разград Милена Орешкова и Добрин Добрев и зам.-обласните управители Нурие Црънгалова и Евгени Драганова бяха гости на Коледно тържество, организирано съвместно от четири социални услуги в община Разград:

Комплекс от центрове за настаняване от семеен тип за деца/младежи с увреждания-Разград, Комплекс за социални услуги-с.Просторно, Дом за пълнолетни лица с деменция-Разград и Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Подай ръка“-Разград.

Официални гости на тържеството бяха и началник отдел „Социални дейности“ в Община Разград Росица Бончева и Силвия Вълева от сдружение „Одисея“.

Милена Орешкова поздрави участниците в тържеството, като им пожела да посрещнат Коледните и Новогодишните празници в добро настроение и уют, какъвто предлагат социалните услуги в общината. Пожела успех и на служителите в благородната им мисия да се грижат за здравето и благоденствието на 149-те потребители при тях.

Евгени Драганов пожела на всички, които някои наричат „различни”, да получават най-добрата специализирана грижа, помощ и подкрепа, и винаги да се чувстват значими и обичани.

Поздрави изпрати и председателят на Общинския съвет Стоян Димитров, а от Община Разград бяха предоставени кошници с плодове за участниците в програмата.

Нурие Црънгалова и Евгени Драганов подариха на ръководствата на четирите социални услуги по календар и тефтер на Областна администрация.

След това голяма част от участниците в тържеството изнесоха празнична програма, подготвена със съдействието на арттерапевти.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.