„Агротайм техник“ откри най-големия и най-модерен сервизен център за земеделска техника у нас

Мобилен авариен екип ще помага на нуждаещите се и на полето денонощно по време на кампаниите

На стилно тържество със земеделци, клиенти и партньори от региона днес в Исперих „Агротайм техник“, част от „Агротайм“ ЕООД, откри първия си изключително модерен сервизен център за земеделска техника. Той е и най-големият в страната.

„Идеята да имаме собствен център за нашата си техника се роди от нуждата, а идеята да го доразвием в сервизен център за земеделска техника, който да обслужва и подпомага земеделски производители от региона дойде по чисто икономическа логика, за да бъде по-леко и на нас, и на колегите, и на партньорите ни“, каза днес собственикът на „Агротайм“ Иван Иванов.

Тържеството, гост на което бе и кметът на Исперих Белгин Шукри, започна с водосвет, отслужен от архиерейския наместник в Разград отец Георги, а след това управителят на „Агротайм техник“ Лазар Лазов представи пред присъстващите какви точно иновативни услуги и машини предлага центърът. В него ще се осигурява сервизно обслужване и помощ на най-високо равнище на всички модели трактори и прикачна земеделска техника. Сервизният център разполага и със софтуер за диагностика на трактори комбайни. Тук ще се сменят гуми, съединения, масла и консумативи.

Най-новата услуга на сервизния център, е мобилната група, която ще е на разположение на изпаднали в нужда денонощно през кампаниите и ще извършва нужните ремонти и обслужване на място на полето. Според Лазар Лазов на тази мобилна аварийна група могат да разчитат всички в радиус до 100 км от Исперих.

„Агротайм техник“ извършва и търговска дейност. Тук могат да се купят машини на украинската фирма „Технопол“ – култиватори, сечки за слънчоглед, ротативни мотики и лозаро-овощарското оборудване на испанската фирмата „Corbins“. „Агротайм техник“ предлага и пълната гама лозаро-овощарски корейски трактори „LS“. В портфолиото е и датското оборудване „Samson“ за разпръскване и корпориране на органична тор. И не на последно място: напоителни системи на „NaanDanJain“ – Израел.

„Агротайм техник“ е официален вносител за България на всички машини и оборудване, изброени до тук, с изключение на тракторите „LS“.

„Целта ни е да предоставим на земеделците от региона качествени услуги и восокопродуктивни машини при съотношение цена-качество в полза на професионалните земеделски производители“, обобщи Лазар Лазов.

 

/e-Razgrad/

Hits: 61

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.