Коледен благотворителен базар в ОУ „И. С. Тургенев“

Ученици от ОУ „Иван Сергеевич Тургенев“, включени в група за занимания по интереси в сферата на изобразителното изкуство по НП “Заедно в изкуствата и в спорта” 2023 г. с ръководител В. Начева, организираха в навечерието на коледните празници благотворителен базар, съобщиха от училищното ръководство.

Инициативата бе подкрепена от ученици, учители и родители с ръчно изработени сурвакници, картички, картини и коледни сувенири.

С една част от събраните средства бяха купени подаръци и лакомства за четвъртокласничката от училището, която пострада при злополука преди дни. По-голямата част от средствата в размер на 2013.88 лв., ръководството на училището преведе по сметката на Марти за неговото лечение.

Творческите дейности реализирани по Националната програма, допринасят не само за стимулиране талантите на учениците, но и за тяхното емоционално и социално развитие. Малките творци  бяха много щастливи  от възможността да помогнат на нуждаещи се деца и се почувстваха съпричастни в надеждата за лечение на младото момче.

/e-Razgrad/

Hits: 4

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.